Malzemeler:
1 paket petibör bisküvi
3 adet elma
1 paket kakaolu puding
1 çay bardağı hindistan cevizi
3 yemek kaşığı pudra şekeri
2 buçuk su bardağı süt
Hazırlanışı:
Bisküviler muftak robotunda çekilerek un haline getirilir. Elmalar rendelenir. Elmalar bisküvi ve pudra şekeri karıştırılır. Yuvarlak küçük toplar yapılır. hindistan cevizine bulanıp bir tabağa kule şeklinde dizilir. Sonra puding süt ile pişirilir. biraz soğuyunca topların üzerine dökülür. Soğuduktan sonra servis yapılır.
1 paket petibör bisküvi
3 adet elma
1 paket kakaolu puding
1 çay bardağı hindistan cevizi
3 yemek kaşığı pudra şekeri
2 buçuk su bardağı süt
Hazırlanışı:
Bisküviler muftak robotunda çekilerek un haline getirilir. Elmalar rendelenir. Elmalar bisküvi ve pudra şekeri karıştırılır. Yuvarlak küçük toplar yapılır. hindistan cevizine bulanıp bir tabağa kule şeklinde dizilir. Sonra puding süt ile pişirilir. biraz soğuyunca topların üzerine dökülür. Soğuduktan sonra servis yapılır.
Yorumlar
Yorum Gönder